Monimuotoisuus ja inklusiivisuus työelämässä -luento Yrityskohtainen

Luento auttaa perehtymään monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden käsitteistöön sekä tarkastelemaan työelämän prosesseja ja kohtaamisia inklusiivisuuden edistämisen näkökulmasta.   

Luento auttaa yritysjohtoa ja HR:ää perehtymään monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden johtamiseen ja sitouttaa osanottajia inklusiivisuutta edistäviin käytäntöihin. 

Kenelle koulutus sopii?

esimerkiksi yrityksen johdolle ja HR:lle sekä kaikille, jotka tarvitsevat tietoa monimuotoisuuskysymyksistä ja inkluusion edistämisestä työelämässä. 

Asiantuntijat

Ota yhteyttä

Tea Berndtson

koulutuspäällikkö, yhteiset palvelut

Inspiroidu

Uutinen
VO-collegen lisäksi taitotalolaiset tutustuivat Hallstahammarin vanhainkodin sekä Pohjoismaiden suurimpiin hoitoalan yrityksiin kuuluvaan Ambean Språkombud-kokemuksiin. Vierailulla perehdyttiin myös Tukholman aluehallinnon Språkombud-toiminnan koordinointiin sekä Kunnallisten työntekijöiden liiton Kommunalin rooliin Språkombud-toiminnan tukemisessa ja arvioinnissa.
Katja Kontos kättelee ruotsissa tapaamiaan ihmisiä
Taitocase
Kielipolku-mallissa koko työyhteisö perehdytetään kielitietoisuuteen ja selkokieleen. Vieraskieliset työntekijät puolestaan saavat koulutusta, ja he miettivät kollegojensa kanssa muun muassa, millaisia kielenkäyttötilanteita juuri heidän olisi hyödyllistä harjoitella.
Sirpa Mikkola
Lue lisää artikkeleita