Hyppää pääsisältöön

Kasva ja kasvata osaamistasi, toimintaasi, johtajuuttasi ja yritystäsi.

Kasvujohtaja -valmennus on erinomaiseksi kehitetty tapa hankkia oleellisimmat johtamisessa ja esimiestyössä tarvittavat taidot. Valmennuksessa keskitytään kahteen punaiseen lankaan: oman vastuualueen liiketoiminnan kasvuedellytysten parantamiseen ja omassa johtajaroolissa kasvamiseen
Todellisen valmentautumisen tapaan saat oman valmentajan, jonka kanssa asetat itsellesi tavoitteet ja valmentajat auttavat sinua saavuttamaan asettamasi tavoitteet.

Opi laiskaksi, luo kasvua.

Yleispätevien kurssitehtävien sijaan työstät omien työtehtäviesi kannalta oleellisia, aitoja liiketoiminnan kehittämisen teemoja ja käyt niistä henkilökohtaisia palautekeskusteluja valmentajiesi kanssa.  Opit, mitkä ovat kasvun kannalta oleelliset asiat juuri sinun liiketoimintaympäristössäsi ja teet kasvua tukevan toimintasuunnitelman kaudelle 2019-21. Näin tiedät keskittyväsi oleelliseen ja jatkuvan touhuilun sijaan voit välillä vaikka lepäillä.

Keskity vähään, luo paljon.

Hyvin suunniteltu on vain puoliksi tehty. Valmennuksessa vahvistetaan taitojasi valmentaa johdettavasi toteuttamaan tavoitteet. Työ tapahtuu aina ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja siksi omalla vuorovaikutustyylilläsi on merkitystä. Autamme sinua tunnistamaan vahvuutesi ja tuemme sinua toimimaan myös niissä tilanteissa, joissa olet rohkeusalueellasi. Opit toimintamalleja, jotka sopivat niin tiimin huippuhetkiin kuin kitkatilanteisiin. Valmennuksessa tunnistat, mitkä tilanteet hyötyvät osallistumisestasi ja missä tilanteissa voit antaa johdettavillesi omat siivet.

Seuraava aloitus 11.9.2019, ilmoittaudu viimeistään 2.9.2019.

 

Kasvujohtaja-valmennus koostuu kahdesta osasta:

1. Strateginen johtaminen

Neljä lähipäivää, teemoina mm.

  • Dynaamisen strategisen johtamisen perusteet
  • Toimiala- ja toimintaympäristön analyysit
  • Toiminnan suunnittelu
  • Muutoksen suunnittelu.

Lähijaksoilla voit verkostoitua ja saada vertaistukea. Sinulla on henkilökohtainen mentori tukemassa suunnitelmien laatimista ja toteuttamista. Lisäksi käyt henkilökohtaisia palautekeskusteluja valmentajan kanssa.

 

2. Oman johtajuuden kehittäminen

Neljä lähipäivää, teemoina mm.

  • Oma toimintatyyli ja sen vahvuudet
  • Johtajan toiminta matkalla nykytilasta tahtotilaan
  • Valmentava ja ohjaava johtaminen
  • Taitava toiminta konflikteissa.

Lähijaksoilla voit verkostoitua ja saada vertaistukea. Saat kolme erilaista DiSC-profiiliraporttia ja lisäksi henkilökohtainen mentori valmentaa ja ohjaa sinua johtajana kehittymisessä.

Kasvujohtaja-valmennuksen rinnalla voit halutessasi suorittaa Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Kysy tarkemmat tiedot yhteispaketin hinnasta yhteyshenkilöltä. 

 

Valmentajat:

Ira Y. Langen erityisosaamista ovat työyhteisön ihmissuhteet ja niihin liittyvät tunteet, vuorovaikuttaminen ja käyttäytyminen. Ira on sertifiotu ammatticoach, joka valmentaa ylintä ja keskijohtoa. Kasvujohtajassa Iran kanssa pohditaan mm omaa johtajuutta, konflikteja ja tiimin luottamuksen syventämistä.

Upi Laakkonen on pidetty strategiavalmentamisen konkari, jonka työkaluilla lukuisat esimiesvalmennettavat ovat parantaneet strategista ajatteluaan. ”Näin tämä suunnittelu pitäisi aina tehdä!” on yleisin kommentti prosessista, jonka Kasvujohtaja –valmennuksessa käyt läpi.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Anu Aalto
Anu Aalto
koulutussuunnittelija, johtaminen ja esimiestyö
050 500 1778