AEL opiskeluympäristönä

AEL:n alueella on seitsemän rakennusta. Rakennukset 3, 4, 5, 6 ja 8 ovat koulutusrakennuksia. Rakennuksessa 1 on asiakaspalvelu ja AEL Hotellin vastaanotto, AEL Ravintola sekä AEL Auditorio. Rakennus 2 on AEL Hotelli, jonka yhteydessä on sauna ja uima-allasosasto. Rakennuksessa 7 ovat Digipaino ja postitus. Kuntosali sijaitsee rakennuksen 7 alakerrassa.

Kurssipaikaksi ilmoitettu rakennus ja koulutustila löytyvät alueen opastekartoista ja viitoista. Opastusta voi kysyä myös rakennus 1:n asiakaspalvelusta.

Rakennusten ympärillä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Kaikki pysäköintipaikat ovat vapaasti käytettävissä, myös lämpötolpalliset.

Aivan AEL:n vieressä on noin 90 metriä korkea Malminkartanon huippu. Mäen huipulle vievien 426 portaan nouseminen käy kuntoilusta, ja palkintona on hienot näkymät Helsingin ylle.

Malminkartanon ja Konalan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.
Kauppakeskus Ristikkoon, Konalassa, on matkaa noin 1,5 km.
Myyrmäessä, noin 1,6 km:n päässä AEL:stä, on kauppakeskus Myyrmanni. Sinne pääsee kätevästi kävellen, junalla tai omalla autolla. 
Kannelmäessä, noin 3 km kävelymatkan tai 5 km automatkan päässä, sijaitsee lähialueen uusin ja suurin kauppakeskus Kaari.

AEL
Kaarnatie 4,
00410 Helsinki

Suurempi kartta
AEL Kampus