AEL työnantajana

AEL tukee yritysten menestystä koulutuksella ja muilla palveluilla. Toimintamme tähtää yritysten henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Tässä keskeisinä keinoina ovat ammattitaidon jatkuva edistäminen sekä oppiminen.

Oman ammattitaitoisen henkilöstömme tukena on valtakunnallinen asiantuntijaverkosto, johon kuuluu yli 3 000 eri alojen asiantuntijakumppania tutkimuslaitoksista, korkeakouluista ja yrityksistä. Asiantuntijaverkostomme ja asiakkaidemme kautta saamme viimeisimmän tiedon eri alojen kehityksestä ja kehitystarpeista.

Taustavoimiamme ovat keskeiset työmarkkinaosapuolet, julkishallinto ja elinkeinoelämä.

Tule meille töihin

AEL:ssä työskentelee noin 170 koulutuksen ammattilaista. Panostamme henkilöstömme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Tarjoamme osaajillemme erinomaiset mahdollisuudet kehittyä koulutuksen huippuosaajiksi korkeatasoisessa koulutusympäristössä sekä ammattimaisen koulutusorganisaation tuen.

Taloustutkimuksen mukaan AEL kuuluu arvostettuihin koulutusorganisaatioihin ja sen maine työnantajana on vahvistunut jatkuvasti. AEL:n asiakkaat arvostavat erityisesti toimintavarmuutta sekä tuotteiden ja palveluiden laatua ja monipuolisuutta.

Jos olet kiinnostunut yritysten osaamisen kehittämisestä tekniikan alueella, ota meihin yhteyttä.

 

Avoimet työpaikat löydät tästä