Tuote

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tuote

Tuote

Paikka:

Oulu

Päivämäärä:
14.2.2019 - 31.5.2019
Ilmoittaudu viimeistään: 16.1.2019
Kesto:
n. 18 kuukautta
Koodi:
TV310000001.003

Tuote

Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus kirkastaa pk-yrityksen strategian ja kehittää johtamista.

Hyvin johdettu yritys etenee määrätietoisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti. Suunnitelmallisuus tuo selkeyttä arkeen ja vapauttaa energiaa uusille asioille. Kasvu ja kehitys saavat kierroksia, kun kehittämismyllyyn heitetään kaikki liiketoiminnan eri osa-alueet ja johtajana kehittyminen.

Yhteiset koulutuspäivät rakentavat ja avartavat näkemystä, virittävät ja kyseenalaistavat. Koulutuspäivien välinen aika on suunnitelmallista ja ohjattua etenemistä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä.

Kokemusta jo hankkineille pk-johtajille ja avainhenkilöille suunniteltu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen tähtäävä koulutus ajoittuu noin vuoden ajalle. Koulutuksen kesto määritellään jokaisen osallistujan kanssa erikseen käytävissä henkilökohtaistamisneuvotteluissa

Työkalupakissa on 12 ryhmäpäivää, ohjattu kehittämistyöskentely yrityksessä sekä työpaikalla, työtehtävien yhteydessä tapahtuvaa koulutusta.

Koulutus antaa valmiudet lähteä suorittamaan henkilökohtaisesti suunniteltu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (Johtajana toimiminen) sekä kahdesta kehittämistyötä edistävästä valinnaisesta aihealueesta (strategia, projekti, työyhteisö, henkilöstö, asiakkuudet, talous, tuotanto- ja tai palveluprosessi).

ALOITUS: Koulutus alkaa 14.2.2019 Oulussa. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Ravintola Nallikarissa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto järjestetään Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n ja Toimitusjohtajakoulu Oy:n yhteistyönä.

Koulutus- ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 790 € (ei sis. vähennettävää alv:tä)

LISÄTIEDOT

Pekka Pirnes p. 040 830 8286

Hannu Peltomäki p. 044 989 1620

etunimi.sukunimi@tjkoulu.fi

Hanna Ollila P. 044 7224 766

hanna.ollila@ael.fi

Alkavat tutkinnot

Tiedostot

Ota yhteyttä

Hanna Ollila

koulutussuunnittelija
044 722 4766
hanna.ollila@ael.fi

Antti Korhonen

Koulutusasiantuntija
043 826 6610
antti.korhonen@ael.fi

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.