Tuote

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tuote

Tuote

Paikka:

AEL Oulu, Vellamontie 12, Oulu

Päivämäärä:
28.5.2019 - 31.12.2020
Ilmoittaudu viimeistään: 14.5.2019
Kesto:
n. 19 kuukautta
Koodi:
TV310000001.007

Tuote

Johtamisen ja yritysjohtamisen koulutus kirkastaa pk-yrityksen strategian ja kehittää johtamista.

Hyvin johdettu yritys etenee määrätietoisesti yhdessä asetettuja tavoitteita kohti. Suunnitelmallisuus tuo selkeyttä arkeen ja vapauttaa energiaa uusille asioille. Kasvu ja kehitys saavat kierroksia, kun kehittämismyllyyn heitetään kaikki liiketoiminnan eri osa-alueet ja johtajana kehittyminen.

Yhteiset koulutuspäivät rakentavat ja avartavat näkemystä, virittävät ja kyseenalaistavat. Koulutuspäivien välinen aika on suunnitelmallista ja ohjattua etenemistä liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisessä.

Kokemusta jo hankkineille pk-johtajille ja avainhenkilöille suunniteltu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittamiseen tähtäävä koulutus ajoittuu noin vuoden ajalle. Koulutuksen kesto määritellään jokaisen osallistujan kanssa erikseen käytävissä henkilökohtaistamisneuvotteluissa

Työkalupakissa on 12 ryhmäpäivää, ohjattu kehittämistyöskentely yrityksessä sekä työpaikalla, työtehtävien yhteydessä tapahtuvaa koulutusta.

Koulutus antaa valmiudet lähteä suorittamaan henkilökohtaisesti suunniteltu Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Tutkinto koostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (Johtajana toimiminen) sekä kahdesta kehittämistyötä edistävästä valinnaisesta aihealueesta (strategia, projekti, työyhteisö, henkilöstö, asiakkuudet, talous, tuotanto- ja tai palveluprosessi).

ALOITUS: Koulutus alkaa 14.2.2019 Oulussa. Koulutuksen lähiopetuspäivät järjestetään Ravintola Nallikarissa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto järjestetään Ammattienedistämislaitossäätiö AEL sr:n ja Toimitusjohtajakoulu Oy:n yhteistyönä.

Koulutus- ja tutkinto on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena ja tällöin opiskelijakohtainen hinta on 790 € (ei sis. vähennettävää alv:tä)

LISÄTIEDOT

Pekka Pirnes p. 040 830 8286

Hannu Peltomäki p. 044 989 1620

etunimi.sukunimi@tjkoulu.fi

Hanna Ollila P. 044 7224 766

hanna.ollila@ael.fi

Täytä oheinen hakeutumislomake huolellisesti. Lomake on pitkä, mutta kaikkia tietoja hyödynnetään täysimääräisesti opiskelijan tutkintoon soveltuvuuden arvioinnissa. Mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset apua lomakkeen täyttämiseen, löydät tutkinnon yhteyshenkilöiden tiedot sivun oikeasta reunasta.

1. Omat tiedot

Huom! Sähköposti on ensisijainen yhteydenpitokanavamme tutkintoasioissa. Käytä tässä henkilökohtaista sähkopostiosoitetta, johon sinulla on vapaa pääsy.

Huom! Ilmoita matkapuhelin numero, josta sinut tavoittaa parhaiten.

2. Koulutus ja suoritetut tutkinnot
Tutkinto tai koulutus
3. Työnantajan tiedot ja aiempi työkokemus
Yrityksen yhteyshenkilö
Hakijan nykyinen työsuhde
Aiempi työkokemus
Työpaikka
Muu osaaminen
Esim. ohjelmisto-osaaminen, lyhytkestoista koulutusta, pätevyystutkintoja, työkokemustaan järjestö-, yhteisö- ja harrastustoiminnassa
5. Tutustuminen näyttötutkintoihin
Mikäli minut hyväksytään tutkinnon suorittajaksi minulle luodaan käyttäjätili AEL verkkopalveluihin.
6. Miksi hakeudun tutkintoon/koulutukseen?
7. Tietojen vahvistaminen

Alkavat tutkinnot

Tiedostot

Ota yhteyttä

Hanna Ollila

koulutussuunnittelija
044 722 4766
hanna.ollila@ael.fi

Antti Korhonen

Koulutusasiantuntija
043 826 6610
antti.korhonen@ael.fi

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.