Product promotion content

Tunnetko kiinteistönhoitoalan omaksesi? Toimitko jo kiinteistönhoitotehtävissä, mutta vaativammat tehtävät kiinnostaisivat tai todistus osaamisesta puuttuu?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa, kiinteistönhoidon osaamisala, päivität tietojasi ja syvennät jo hankkimaasi osaamista. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon, kiinteistönhoidon osaamisalan, suoritettuasi saat laaja-alaiset valmiudet kiinteistönhoitajan tehtäviin sekä jatko-opintokelpoisuuden vastaavan alan ammattikorkeakouluopintoihin. Pystyt toimimaan vaativissa alan tehtävissä, esim. liike- ja teollisuuskiinteistöissä.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoon johtava tutkintokoulutus kestää työn ohessa suoritettuna yleensä noin 1,5 vuotta. Opiskelu tapahtuu monimuotoisena: lähipäiviä, etäopiskelua ja ohjattua työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähipäivien määrä voi vaihdella henkilökohtaisesti. Jokaiselle Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittavalle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan mm. aiemmin hankittu osaaminen.

Tutkinnossa on kaksi pakollista ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Tutkinto suoritetaan näytöin AEL:ssä.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena henkilöstökoulutuksena.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, kiinteistönhoidon osaamisala, soveltuu kiinteistönhoitotehtävissä vähintään kolme vuotta toimineille henkilöille, jotka haluavat vahvistaa ja monipuolistaa kiinteistönhoidon osaamistaan tai jotka haluavat hankkia osaamisestaan virallisen tutkinnon.

 

Voit suorittaa myös Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon tutkinnon osan, LVI järjestelmien huolto ja ylläpito, linkki tästä.

Ammattitutkintostipendi tutkinnon suorittaneille

Koulutusrahasto myöntää ammattitutkintostipendin kertakorvauksena ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon suorittaneille.

Ammattitutkintostipendi myönnetään 1.1.2018 ja sen jälkeen suoritetun ammatillisesta koulutuksesta annetun lain (531/2017) mukaisen perustutkinnon, ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon perusteella.

Jos olet suorittanut kaikki tutkinnon osat ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain (631/1998) mukaan vuoden 2017 loppuun mennessä, voit hakea stipendiä vielä vuoden kuluessa tutkintotodistuksen päiväyksestä lukien.

Stipendi on 400 euron suuruinen veroton kertakorvaus.

Jos haet stipendiä ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain (631/1998) mukaan suoritetun näyttötutkinnon perusteella, stipendin suuruus on 395 euroa, jos olet suorittanut aiemmin peruskoulutuksen jälkeisen tutkinnon, tai 456 euroa, jos kyseessä on ensimmäinen peruskoulutuksen jälkeinen tutkintosi. Etuus on veroton.

Stipendiä ei myönnetä, jos olet suorittanut tutkinnon osan tai osia ja päivität tai laajennat aiemmin suorittamaasi tutkintoa.

Lisätietoa ammattitutkintostipendistä ja sen myöntämisperusteista saat Koulutusrahaston kotisivuilta.

Jatkokoulutukset

Kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Alkavat tutkinnot

Kaavake

Ota yhteyttä

Birgitta Liuskallio

koulutussuunnittelija, tutkinnot, kiinteistöpalveluala
044 722 4796
birgitta.liuskallio@ael.fi

Pasi Ruuskanen

kouluttaja
043 826 9360
Pasi.Ruuskanen@ael.fi