Tuote

Media-alan perustutkinto yrittäjille

Tuote

Tuote

Paikka:

AEL, Kaarnatie 4, Helsinki

Päivämäärä:
9.3.2018 - 31.3.2020
Kesto:
n. 24 kk
Koodi:
TV581000001.005

Tuote

Opiskele ja luo yrityksesi viestintää ja markkinointia työtä tekemällä – käytännönläheisin ja tuottavin tapa oppia

Ryhmä täyttyi ennätysajassa, kiitos kaikille hakijoille! Mikäli jäit ilman koulutuspaikkaa, hakeudu toukokuussa alkavaan Media-alan perustutkintoon.

 

Media on tulvillaan puhetta digitalisaatiosta ja digiloikasta. Mitä termit minulle yrittäjänä tarkoittavat? Monesti ei ainakaan vaikeuksia tai kohtuuttomia uhrauksia, vaan aikaa vievien ja raskaasti toteutettavien viestintä- ja markkinointitoimien modernisointia. Tule kirkastamaan yrityskuvaasi, perehdy erilaisten kampanjoiden, netti- sekä printtijulkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Saavutat entistäkin paremman asiakaspalvelun sekä tuotteiden ja palvelujen helpon saatavuuden – ja sitä myötä kannattavuuden kasvua.

AEL:ssä alkavat yrittäjien tarpeisiin suunnitellut Media-alan perustutkinto -opinnot. Aihepainotukset ja aikataulu on suunniteltu yhteistyössä Suomen Yrittäjät ry:n, MTK:n ja alan asiantuntijoiden kanssa.

 

Ensimmäiset lähiopetuspäivät pidetään AEL:ssä 22.–23.3.2018. Kevään muut lähiopetuspäivät vahvistetaan helmikuussa.

Opinnot koostuvat seuraavista käytännön toimista:

Jakso 1: YRITYSKUVA LIIKETOIMINNAN EDISTÄJÄNÄ

Tämä jakso on perusta konkreettisille viestinnän ja markkinoinnin toimenpiteillesi, joista koostuu opintojesi työssä oppimisen osuus. Jakson aikana kirkastat oman yrityksesi tarinan, yrityskuvasi tavoitteet ja miten erottaudut markkinoilla niin, että asiakkaasi löytävät sinut. Jakson jälkeen ymmärrät graafisen ohjeistuksen merkityksen yrityskuvan luomisessa. 

Jakso 2: MARKKINOINTIMATERIAALIEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Tämän jakson aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi edukseen erottuvia digitaalisia ja painettuja markkinointimateriaaleja.

Jakso 3: VERKKOVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Tämän jakson aikana opit suunnittelemaan ja toteuttamaan yrityksellesi asiakaslähtöistä verkkoviestintää. Jakson aikana toteutat yrityksellesi verkkosivuston.

Jakso 4: MARKKINOINTIKAMPANJAN SUUNNITTELU, TOTEUTUS JA SEURANTA

Tämän jakson aikana opit hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuuksia ja suunnittelemaan tehokkaan markkinointikampanjan. Jakson jälkeen ymmärrät, miten voit mitata kampanjasi vaikuttavuutta. Jakson aikana toteutat markkinointikampanjan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
 

Opiskelun toteutus

Opiskelun ja tutkinnon suoritat työpaikalla, työtä tekemällä: markkinointimateriaalin ja erilaisten kampanjoiden suunnittelulla, toteutuksella ja seurannalla. Saat apua tarvitessasi AEL:n kouluttajalta, työssä oppimista ohjataan myös virtuaalisesti. AEL:ssä järjestettävissä lähiopiskelupäivissä hankit tietopohjan työssä oppimiselle, jaat kokemuksia ja verkostut muiden yrittäjien kanssa. Oheisessa opetussuunnitelmassa mainitut kestot päivinä tarkoittavat koulutuspäiviä AEL:ssä 4–6 viikon välein, 1–2 päivän pituisina jaksoina.

Esite

Tutustu esitteeseen, jossa opetussuunnitelma aihealueineen on kuvattu tarkemmin.

Kustannukset

Koulutus toteutetaan maksuttomana yrittäjän oppisopimuskoulutuksena. Työpaikalla opiskelussa tarvittavien Adoben Creative Cloud -sovellusohjelmien hankinnassa opastamme. Tutustu sovelluksiin ja hintoihin tarkemmin osoitteessa http://www.adobe.com/fi/. Lähiopetuspäivillä käytämme AEL:n sovelluksia ja laitteita.

Hakeutuminen

Varaa alustava opiskelupaikka täydentämällä alla oleva hakemus hyvissä ajoin. Hakemuksen saavuttua otamme yhteyttä ja selvitämme yhdessä, olisiko tässä sinun tilaisuutesi! Opiskelupaikat täytetään hakeutumisjärjestyksessä.

Media-alan perustutkinnon perusteet

Tutustu Media-alan perustutkinnon perusteet (Opetushallituksen kotisivut "Näyttötutkintojen perusteet").

Lisätietoa

Media-alan perustutkinnosta lisää tutkinnon esittelysivuillamme.

Virallinen tutkintotodistus

Kun olet suorittanut kaikki tarvittavat tutkinnon osat hyväksytysti, saat virallisen tutkintotodistuksen. Tutkintotodistus sisältää tiedot suorittamastasi tutkinnosta ja tutkinnon osista. 

Ammattitutkintostipendi tutkinnon suorittaneille

Koulutusrahasto myöntää näyttötutkintona suoritetusta ammatillisesta tutkinnosta ammattitutkintostipendin. Tutustu www.koulutusrahasto.fi

Alkavat tutkinnot

Media-alan perustutkinto, painotuotanto
Päivämäärä: 25.5.2018 - 31.5.2020
Paikka: Helsinki
Media-alan perustutkinto, julkaisutuotanto ja audiovisuaalinen viestintä
Päivämäärä: 25.5.2018 - 31.5.2020
Paikka: Helsinki

Tiedostot

Ota yhteyttä

Leena Rihtniemi

koulutussuunnittelija, media- ja painoviestintä
050 530 0812
leena.rihtniemi@ael.fi

Mira Korteniemi

kouluttaja, media ja painoviestintä
050 364 1803
mira.korteniemi@ael.fi