Product promotion content

Short info

info-inline-wrap

Koulutus soveltuu esimerkiksi:
Koulutuksen taso:

Hyödyt ja sisältö

AEL:ssä voi suorittaa Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyyden tentin, joka on tarkoitettu turvallisuusjärjestelmien uusille suunnittelijoille sekä pätevyyden uusijoille.

Turvallisuusjärjestelmiä suunnittelevan ja/tai toimittavan liikkeen palveluksessa on oltava vähintään yksi vaatimukset täyttävä henkilö, mikäli yritys haluaa hakeutua Finanssiala ry:n ylläpitämille turvallisuusjärjestelmiä toimittavien yritysten listoille. Tentin suorittaminen koskee myös lukkoliikettä, joka toimittaa lukitusjärjestelmien lisäksi esim. murtohälytysjärjestelmiä.

Tentin suorittajan pitää hallita turvallisuusjärjestelmät, suunnittelu ja toimintaperiaatteet, sekä lisäksi tuntea lainsäädäntö,  Finanssialan Keskusliiton vaatimukset ja rikostorjuntaan liittyvät asiat.

Hinnat

  • Uusi suunnittelija (ennakkomateriaali  ja -tehtävä + tentti) 300 € + alv.
  • Pätevyyden uusija (tentti) 130 € + alv.

Hakija voi halutessaan lisäksi hakea AEL:n todistuksella Inspecta Sertifiointi Oy:ltä turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyysrekisterimerkinnän.

Uusille suunnittelijoille lähetetään ennakkomateriaali ja -tehtävä noin 2 viikkoa ennen tenttiä, ennakkotehtävä palautetaan muistitikulla tenttipäivänä. 
Finanssiala ry:n tentti on kirjallinen tehtävä.
Todistus on voimassa 5 vuotta. Pätevyyden voi uusia suorittamalla uusintatentin.

Koulutuksesta hyötyvät

Ote Finanssiala ry:n vaatimuksesta:

” Päävastuullinen suunnittelija

Liike nimittää yhden työntekijän päävastuulliseksi suunnittelijaksi MHJ:n suunnittelua ja asennusta varten. Päävastuullisella suunnittelijalla on oltava tekninen pätevyys ja osaaminen huomata yhtiönsä suorittamassa teknisessä työssä esiintyvät puutteet sekä valtuudet aloittaa korjaustyöt asianmukaisissa puitteissa.

Päävastuullisen tai vastuullisen suunnittelijan tulee olla henkilö, joka täyttää Finanssiala ry:n vahvistamat turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyydelle asetetut vaatimukset."

Uusille suunnittelijoille lähetetään ennakkotehtävä 2 viikkoa ennen tenttiä. Ennakkotehtävä palautetaan muistitikulla tenttipäivänä. Finanssiala ry:n tentti on kirjallinen tehtävä. Todistus on voimassa 5 vuotta. Pätevyyden voi uusia suorittamalla uusintatentin.

Seuraavat koulutukset

Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti pätevyyden uusijoille
Päivämäärä: 11.12.2018
Paikka: Helsinki
Hinta: 130,00 € (+ alv 24 %)
Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyys -tentti uusille suunnittelijoille
Päivämäärä: 11.12.2018
Paikka: Helsinki
Hinta: 300,00 € (+ alv 24 %)

Ota yhteyttä

Sari Erkkilä-Känkänen

koulutussuunnittelija
043 826 9365
Sari.Erkkila-Kankanen@ael.fi

Jussi Venäläinen

kouluttaja, turvallisuusala
050 430 8281
Jussi.Venalainen@ael.fi

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.