Product promotion content

Short info

info-inline-wrap

Koulutus soveltuu esimerkiksi:
Koulutuksen taso:

Hyödyt ja sisältö

AEL:ssä voi suorittaa Turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyyden tentin, joka on tarkoitettu turvallisuusjärjestelmien uusille suunnittelijoille sekä pätevyyden uusijoille.

Turvallisuusjärjestelmiä suunnittelevan ja/tai toimittavan liikkeen palveluksessa on oltava vähintään yksi vaatimukset täyttävä henkilö, mikäli yritys haluaa hakeutua Finanssiala ry:n ylläpitämille turvallisuusjärjestelmiä toimittavien yritysten listoille. Tentin suorittaminen koskee myös lukkoliikettä, joka toimittaa lukitusjärjestelmien lisäksi esim. murtohälytysjärjestelmiä.

Tentin suorittajan pitää hallita turvallisuusjärjestelmät, suunnittelu ja toimintaperiaatteet, sekä lisäksi tuntea lainsäädäntö,  Finanssialan Keskusliiton vaatimukset ja rikostorjuntaan liittyvät asiat.

Hinnat

  • Uusi suunnittelija (ennakkomateriaali  ja -tehtävä + tentti) 300 € + alv.
  • Pätevyyden uusija (tentti) 130 € + alv.

Hakija voi halutessaan lisäksi hakea AEL:n todistuksella Inspecta Sertifiointi Oy:ltä turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyysrekisterimerkinnän.

Uusille suunnittelijoille lähetetään ennakkomateriaali ja -tehtävä noin 2 viikkoa ennen tenttiä, ennakkotehtävä palautetaan muistitikulla tenttipäivänä. 
Finanssiala ry:n tentti on kirjallinen tehtävä.
Todistus on voimassa 5 vuotta. Pätevyyden voi uusia suorittamalla uusintatentin.

Koulutuksesta hyötyvät

Ote Finanssiala ry:n vaatimuksesta:

” Päävastuullinen suunnittelija

Liike nimittää yhden työntekijän päävastuulliseksi suunnittelijaksi MHJ:n suunnittelua ja asennusta varten. Päävastuullisella suunnittelijalla on oltava tekninen pätevyys ja osaaminen huomata yhtiönsä suorittamassa teknisessä työssä esiintyvät puutteet sekä valtuudet aloittaa korjaustyöt asianmukaisissa puitteissa.

Päävastuullisen tai vastuullisen suunnittelijan tulee olla henkilö, joka täyttää Finanssiala ry:n vahvistamat turvallisuusjärjestelmien suunnittelijan pätevyydelle asetetut vaatimukset."

Uusille suunnittelijoille lähetetään ennakkotehtävä 2 viikkoa ennen tenttiä. Ennakkotehtävä palautetaan muistitikulla tenttipäivänä. Finanssiala ry:n tentti on kirjallinen tehtävä. Todistus on voimassa 5 vuotta. Pätevyyden voi uusia suorittamalla uusintatentin.

Seuraavat koulutukset

Ei alkavia koulutuksia.
Ota yhteyttä koulutuksen järjestäjään.

Ota yhteyttä

Tiina Honkarila

koulutussuunnittelija
050 394 6777
tiina.honkarila@ael.fi

Jussi Venäläinen

kouluttaja, turvallisuusala
050 430 8281
Jussi.Venalainen@ael.fi

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.