Prosessiteollisuuden perustutkinto, Kemiantekniikan osaamisala Perustutkinto

Kenelle tutkinto sopii?

Tutkinnon suorittaminen

Koulutusmuoto

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Asikainen työskentelee Lassila&Tikanojan jätteidenkäsittelylaitoksella Keravalla. Hänen pääasiallinen tehtävänsä on kunnossapidon valvonta. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi ennakkohuoltojen suunnittelua sekä varaosien kilpailutusta ja tilauksia. Jos kentällä tarvitaan väkeä, käy Asikainen edelleen tekemässä myös käytännön kunnossapitotöitä. 
Uutinen
Ole asiantuntijamme suunnittelutilaisuudessa ja tule vaikuttamaan koulutusten sisältöihin. Kerro juuri teidän organisaationne tai alanne osaamis- ja kehittämistarepeet. Vaikuta siihen, että Taitotalossa tehdään oikean sisälltöisiä koulutuksia ja tilaisuuksia.
ihmisistä muodostuva nuoli
Blogi
Ajattelin tässä kirjoituksessani avata, miten koulutusorganisaation monialainen osaaminen palvelee asiakkaita. Taitotalosta löytyy osaamista muun muassa teollisuuden, logistiikan, välinehuollon, puhtaanapidon, turvallisuuden, terveydenhuollon ja eläintenhoidon osa-alueilla. Usko tai älä, hyvin monesti asiakkaiden tarpeet menevät iloisesti ristiin eri toimialojemme kanssa.
Blogi Kimmo Auvinen
Blogi
Fasilitoinnin tarkoituksena on auttaa, helpottaa ja tukea työyhteisön toimintaa erilaisissa muutostilanteissa. Se antaa työyhteisölle ja sen jäsenille suuntaa ja energiaa tekemiseen sekä merkitystä työhön. Fasilitointi ei ole pelkästään ryhmätehtävien teettämistä ja niiden läpikäyntiä.
Mikko Gerdt
Taitocase
Käytännössä se tarkoittaa henkilöstön osaamisen kartoittamista, jatkuvaa kouluttamista ja tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa.Taitotalo on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, joka tunnetaan laadukkaista talotekniikka-alan koulutuksista.–  Taitotalo on tärkeä yhteistyökumppanimme, Valve sanoo.
Petri Valve seisoo kauluspaidassa ulkona ja hymyilee.
Uutinen
Vierailua isännöivät toimitusjohtaja Leena Munter ja rehtori Jarkko Paananen. Tapaamisen aikana käytiin läpi ajankohtaisia ammatillisen koulutuksen kuulumisia. Tapaaminen pidettiin Taitotalon kongressikeskuksen tiloissa.
Atte Harjanne, Jarkko Paananen ja Leena Munter
Uutinen
Otamme osaa uhrien läheisten suureen suruun sekä toivomme voimia kaikille asianosaisille. Osallistumme huomenna valtakunnalliseen suruliputukseen.Taitotalon johtoryhmä
Taitotalon seinä
Lue lisää artikkeleita