Kemikaalitietous ja kemikaalien turvallinen käyttö, yr Yrityskohtainen

Kenelle koulutus sopii?

Ota yhteyttä

Heikki Heimo

kouluttaja, prosessiteollisuus ja laboratorioala

Inspiroidu

Opiskelijatarina
Asikainen työskentelee Lassila&Tikanojan jätteidenkäsittelylaitoksella Keravalla. Hänen pääasiallinen tehtävänsä on kunnossapidon valvonta. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi ennakkohuoltojen suunnittelua sekä varaosien kilpailutusta ja tilauksia. Jos kentällä tarvitaan väkeä, käy Asikainen edelleen tekemässä myös käytännön kunnossapitotöitä. 
Blogi
Fasilitoinnin tarkoituksena on auttaa, helpottaa ja tukea työyhteisön toimintaa erilaisissa muutostilanteissa. Se antaa työyhteisölle ja sen jäsenille suuntaa ja energiaa tekemiseen sekä merkitystä työhön. Fasilitointi ei ole pelkästään ryhmätehtävien teettämistä ja niiden läpikäyntiä.
Mikko Gerdt
Taitocase
Käytännössä se tarkoittaa henkilöstön osaamisen kartoittamista, jatkuvaa kouluttamista ja tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa.Taitotalo on Suomen suurin ammatillinen aikuiskouluttaja, joka tunnetaan laadukkaista talotekniikka-alan koulutuksista.–  Taitotalo on tärkeä yhteistyökumppanimme, Valve sanoo.
Petri Valve seisoo kauluspaidassa ulkona ja hymyilee.
Uutinen
Vierailua isännöivät toimitusjohtaja Leena Munter ja rehtori Jarkko Paananen. Tapaamisen aikana käytiin läpi ajankohtaisia ammatillisen koulutuksen kuulumisia. Tapaaminen pidettiin Taitotalon kongressikeskuksen tiloissa.
Atte Harjanne, Jarkko Paananen ja Leena Munter
Uutinen
Otamme osaa uhrien läheisten suureen suruun sekä toivomme voimia kaikille asianosaisille. Osallistumme huomenna valtakunnalliseen suruliputukseen.Taitotalon johtoryhmä
Taitotalon seinä
Blogi
Ensiapukouluttajien on tärkeää pystyä syventämään osaamistaan, vaikka emme olekaan enää aktiivisesti hoitotyössä kentällä. Siksi ylläpidämme tietojamme muulla tavalla. Käytämme hyödyksi yhteisiä kokoontumisia osaamisen jakamisessa. Kouluttajan työ on luokkatilassa hyvin yksinäistä ammatillisessa mielessä – toki luokka on täynnä innokkaita oppijoita.
Blogi Kimmo Auvinen
Uutinen
Toimitusjohtaja Leena Munter esitteli Taitotalon toimintaa. Taitotalon aiemmin saama opetus- ja kulttuuriministeriön vuoden 2023 ammatillisen koulutuksen laatupalkinto sai positiivista palautetta osallistujilta. Taitotalon koulutuspainotus huoltovarmuusaloille koettiin vahvasti positiivisena asiana.
SDP:n kansanedustajat Tuula Väätäinen ja Saku Nikkanen, Taitotalon toimitusjohtaja Leena Munter ja rehtori Jarkko Paananen.
Blogi
Resurssit suomen kielen opetukseen ammatillisessa koulutuksessa ovat rajalliset, eikä kielen opetusta tunnu olevan koskaan tarpeeksi. Kun hoiva-avustajaopiskelija tulee kysymään suomen kielen opettajalta, mistä voisi opiskella lisää hoiva-alan suomen kieltä, ei ainakaan meillä ole ollut valmista vastausta.
Blogi Maria Valkama ja Bea Wilén
Lue lisää artikkeleita