Maksu- ja peruutusehdot

Maksuehto, koulutus

Yritysasiakas

Lähetämme laskun kaksi viikkoa ennen koulutustilaisuuden alkua, kun olemme vahvistaneet tilaisuuden toteutumisen kutsulla. Ensisijainen lähetystapa on verkkolasku. Sähköpostilasku tai paperilasku ovat myös mahdollisia. Maksuaika on 14 vrk, ellei toisin ole sovittu.

Yksityisasiakas

Lähetämme laskun kaksi viikkoa ennen koulutustilaisuuden alkua, kun olemme vahvistaneet tilaisuuden toteutumisen kutsulla. Yksityisasiakkaille lähetämme laskut sähköpostiosoitteeseen, jonka olemme saaneet ilmoittautumisen yhteydessä. Maksuaika on 14 vrk. Osallistumismaksun tulee kuitenkin olla suoritettuna ennen koulutustilaisuuden alkua. Varaudu esittämään maksutosite koulutustilaisuuden alussa.

Maksuehto, AEL Hotelli, Helsinki

Yritysasiakas

Yritysasiakkaana voit saada laskun yöpymisen jälkeen. Maksuaika on 14 vrk, ellei toisin ole sovittu. Majoituksen voi maksaa myös kortilla uloskirjautumisen yhteydessä.

Yksityisasiakas

Yksityisasiakkaan tulee maksaa majoitus kortilla uloskirjautumisen yhteydessä.

Peruutusehto, koulutus

Voit perua osallistumisesi veloituksetta 14 päivää ennen koulutuksen alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista hyvitämme laskusta 50 prosenttia. Mikäli osallistumista ei peruta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko hinnan.

Pidätämme oikeuden siirtää tai perua koulutustilaisuuden.

Peruutusehto, AEL Hotelli, Helsinki

Majoitusvarausten peruutuksista tulee ilmoittaa AEL Hotellin asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@ael.fi, 09 5307 555) viimeistään majoitusvuorokautta edeltävänä päivänä klo 16.30. Perumatta jätetyistä varauksista veloitamme yhden vuorokauden huonehinnan.

Lisätietoja laskut@ael.fi